Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 januari 2012 11:48 av Nyfiken

ref

Referat?

15 januari 2012 02:22 av Kevin

banpoäng

Det känns gött att snitta i princip högst i hela klubben men har LÄGST banpoäng om man bortser ifrån andersej och jan-erik, denna säsongen :D

15 januari 2012 02:15 av Kevin

Hemsida

Grymt jobbat med hemsidan! :D fan vad coolt!

11 januari 2012 21:15 av KOCKEN

MAT

The Chef is back in town så kom ner och ät imorgon innan träningen. Rimmad oxbringa med kokta grönsaker, potatismos & pepparrotssås är vad står på menyn.

10 januari 2012 22:38 av Chefen

Kamrater

Olof har ju kamrater som bara sitter hemma hos honom och dricker vin. De kan hjälpa till
:-)

10 januari 2012 18:27 av Niklas

Referat

Skribenterna var väl upptagna =( En tredjedel av dem har sabbatsår från skrivandet, en tredjedel kontrollräknade resultaten från tävlingen och den sista tredjedelen var upptagen med... ehrm, porrsurfande efter klot har jag för mig.

Men nästa helg blir det allt åtminstone ett referat!

10 januari 2012 16:36 av Chefen

Läsa

Bra Johan :-)

10 januari 2012 16:16 av Johan

Att läsa

Om det inte finns referat att läsa på kan man läsa The Power of now av Eckhart Tolle om hur man bemästrar nuet. Lyckas man med det så blir det säkert fler referat om segrar :-)
www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0340733500

10 januari 2012 13:25 av Gissa

Vad händer :-)

Får vi bara roliga reportage när vi vinner :-)
Suktar efter detta redan 5 min efter matcherna är klara :-)

7 januari 2012 23:07 av Chefen

Underlag

Kevin du är en valp så du förstår inte hur nyttigt detta är. Men be din far ha 2 olika underlag på träning så gör han det :-)
Fjunis köp hängslen :-)

Postadress:
BK Virveln - Bowling
Jan-Erik Stenbeck, Hällskriftsgatan 11
41726 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706967374
E-post: This is a mailto link

Se all info