Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 januari 2013 16:11 av Chefen

Långa kallingar

Hur många långa kallingar krävs det på en Olof ?
Jo.. Två egna och 1 par snodda från bom bom

19 januari 2013 10:51 av Richard

U.K

Krya på dig jani! :)

18 januari 2013 19:51 av Krantz

Nicklas

Du kan vara helt lugn. Alla som spelar med mig höjer sig och spelar bra och slår mig
Spärrar? Jag missar aldrig.....
:-)

17 januari 2013 22:56 av Niklas

K-rantzzzzz

Grymt att få spela med Krantz, legendaren! Få lyssna på lite rantz... se till att spärra bara gubbe :)

11 januari 2013 18:20 av Lillllebrooooooor

The tattoed super cock

Låtet mumsigt! Skriv detta på TGBs hemsida med, maten är ju för alla i hallen :)

11 januari 2013 02:00 av Richard kocken karlsson

lördag

Efter att a-laget och farmen har segrat på lördag finns det mat att köpa i hallen som jag kommer fixa.

Vad sägs om: Pepparbiff med rostad potatis, sparris & pepparsås?

10 januari 2013 19:57 av Krantz

Lycka till

Kan ej deltaga i helgen.... Så nu borde ni vinna i À laget och farmen. Lycka till.
Mot seger.

2 januari 2013 02:27 av Richard Karlsson

observer

Om man går in på Gothia opens hemsida står det klart och tydligt att telefonen ej fungerar för tillfället. Sen finns ju möjligheten att anmäla sig online.

mvh / förnamn efternamn

1 januari 2013 11:52 av Krantz

Baxnar

Jag baxnar av Tommys inlägg
:-)

1 januari 2013 02:57 av Tommy "Nybaxnad"

Baxna

Jag tycker baxna va ett gulligt litet ord, så gulligt att man nästan baxnar...om man är lättbaxnad.
Jag baxnade oxå en gång för länge sen, så länge sen att jag faktiskt baxnar!!
2013 ska det baxnas så att man baxnar!!

Gott nytt år!! =)
(jaa!! Det är 2013 nu, baxna ej för det, det är helt naturligt)

Postadress:
BK Virveln - Bowling
Jan-Erik Stenbeck, Hällskriftsgatan 11
41726 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706967374
E-post: This is a mailto link

Se all info